Angelbos gård & Farmannen i Lärbro

Boende Angelbos gård

Boende med självhushåll - Bytesdag söndag


Stora huset - Manbyggnaden och växthuset

Kalkstenshus från 1823 i tre plan med sängplats för 10 personer. På plan 1 finns kök med matplats, dusch & wc och ett familjerum med fyra bäddar, en dubbelsäng och en våningssäng. Plan 2 har ett sovrum med dubbelsäng och en liten balkong, badrum med dusch och wc och ett stort vardasgrum (sal). Plan 3 har två sovrum och en toalett.


I köket finns spis, diskmaskin, kyl, frys, mikro, vattenkokare och porslin. I trädgården finns uteplats med grill samt växthus med sittplatser och öppen spis.


Fler bilder från insidan av huset finns på galleri Manbyggnad


Lilla huset - Gårdshuset med "smedjan"

Kalkstenshus i två plan med sängplats för 6 personer. På plan 1 finns ett sovrum med dubbesäng. Plan 2 har ett kombinterat allrum/sovrum med två säng, kök med matplats, badrum med dusch och wc. Vidbygg med seppart ingång finns "smedjan" som har ett sovrum med två sängar på loftet samt i botten våningen ett rum med stor öppen spis att koppla av i på kvällarna.


Köket har en enklare spis med två plattor och liten ugn,  kyl, mikro, vattenkokare, kaffebryggare och porslin. I trädgården finns uteplats med grill.


Fler bilder från insidan av huset finns på galleri Gårdhus


Bilder på trädgården finns på galleri Angelbos trädgård tradgard.angelbos.se